Friday, March 4, 2011

SURAT CALON PAS UNTUK PENGUNDI MERLIMAUYuhaizad bin Abdullah

Kampung Chin Chin,

N.27 Merlimau
BERSAMA KITA LAKUKAN PERUBAHAN

Kepada tuan/puan, seluruh pengundi yang dihormati, didoakan semoga diberi kesihatan dan kesejateraan di dalam kehidupan.

2. Saya Yuhaizad bin Abdullah, menetap di Kampung Chin Chin adalah calon dari Parti Islam SeMalaysia (PAS). Saya merayu kepada seluruh pengundi untuk memberi undi kepada PAS dalam Pilihanraya pada kali ini, kerana peranan wakil PAS amat penting untuk menjadi kuasa semak dan imbang di dalam pentadbiran Negeri Melaka yang kita kasihi ini.

3. Saya dengan rendah diri mengakui, saya seorang diri tidak mampu melakukan apa-apa, tetapi dengan sokongan ramai dari tuan/puan, sehingga saya sebagai wakil PAS dapat masuk ke dalam Dewan Undangan Negeri Melaka akan memberikan perubahan landskap politik baru kepada negeri Melaka, lebih-lebih lagi kita masih belum ada seorang pun Wakil Rakyat Melayu/Islam dari pihak yang berbeza pandangan politik dengan kerajaan memerintah.

4. Telah terbukti, rakyat tidak mengalami apa-apa kerugian dan kehilangan harta benda apabila memilih calon PAS di Parlimen dan DUN yang diwakili oleh wakil Rakyat PAS sebelum ini.

5. Saya amat yakin jika pengundi Merlimau memilih calon PAS sebagai Wakil Rakyat pada 6 Mac 2011 ini, Kerajaan Negeri dan Persekutuan akan memberi perhatian dan tumpuan yang lebih khusus kepada rakyat Merlimau berbanding sebelum ini. Oleh itu marilah kita lakukan perubahan, untuk diri kita sendiri dan oleh kita sendiri.

6. InsyaAllah, sebagai anak tempatan Kampung Chin Chin, saya akan membuka Pusat Khidmat Wakil Rakyat (PKWR) dalam kadar yang segera jika diberi mandat oleh tuan/puan serta akan menjadi Wakil Rakyat sepenuh masa.

Bersama ini dilampirkan Slip Kedudukan Tempat Mengundi untuk kemudahan tuan/puan.

Sekian, terima kasih


YUHAIZAD BIN ABDULLAH

Calon PAS (N.27 Merlimau)

NOTA: TOLONG BACA, HURAI SURAT CALON INI KETIKA BERCERAMAH SEMASA KEMPEN SAAT AKHIR DAN AKHIRNYA SAMPAIKAN SALAM BELIAU KEPADA SELURUH PENGUNDI. AYOH !!!KERJA SAMPAI MENANG

3 comments:

Anonymous said...

Tempat yg dah pasti kalah 110% kita patut tukar strategi serang habis2an rasuah najib,ali rustam,isa samad,rais yatim dll.Ali rustam buat claim ulangalik dari lunas ke melaka tiap2 hari masa pilihanraya kecil lunas dulu.Tuntutan claim pernah disiarkan dlm harakah pada masa itu. Ali juga terlibat rasuah dlm pilihan raya UMNO baru ini.Alangkah baiknya jika tiap2 hari tiap2 penceramah dapat dgr benda yg sama.

Anonymous said...

Mcmn Bg Mad nak bertanding no 2 pusat.Ada can utk menang tak.

make it free said...

saye dah bace,, tak taw nak cakap ape,,,,,,
and ermmm,
im new n hoping u can follow me back,, thanks a lot!!
http://buatduitorangmalaysia.blogspot.com/
its not bout money,, its mine!
-and i do hope kalau ade yang free tu, visit n follow kalau nak,, tinggalkan jejak,, insyaallah follow kalau nampak,,, terima kasih sgt2!